Pump Your Career 2015

Talentendag voor vrouwelijke wetenschappers

NWO en het Landelijk Netwerk Vrouwelijke Hoogleraren (LNVH) organiseerden op donderdag 19 november 2015 Pump your Career in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Tijdens het driejaarlijkse evenement staat talent- en carrièreontwikkeling voor vrouwen in de wetenschap centraal. De dag bood tal van inspirerende workshops voor zowel beginnende als gevorderde wetenschappers, evenals lezingen en interviews met rolmodellen en experts op het gebied van gender en diversiteit. Uiteraard was er ook volop ruimte voor ontmoeting en netwerken.

Pump Your Career- Een vrouw in toga en roze pumps beklimt een trapPump your Career is het carrière evenement voor vrouwen in de wetenschap

NWO en LNVH hechten grote waarde aan diversiteit in de wetenschap en aan het benutten van al het in de wetenschap aanwezige talent. De doorstroom van vrouwen naar de top van de wetenschap is daarom een belangrijk speerpunt. Met Pump your Career willen NWO en het LNVH daar een bijdrage aan leveren. Het evenement is bedoeld voor vrouwen werkzaam in de wetenschap (PhDs, postdocs, universitair (hoofd)docenten, hoogleraren, lectoren), en beleidsmedewerkers en beleidsmakers t.a.v. genderdiversiteitsbeleid.

Dagvoorzitter was Eva Jinek.


Contact

Neem voor meer informatie contact op met de afdeling Communicatie, via +31 (0)70 344 07 29 of mail naar: