Bessensap 2018

Vrijdag 15 juni was Bessensap 2018, georganiseerd door NWO en VWN. Zo’n 400 journalisten, persvoorlichters en onderzoekers ontmoetten elkaar in de Rode Hoed in Amsterdam om te netwerken en kennis uit te wisselen over recente ontwikkelingen in de wetenschap en wetenschapscommunicatie. Het programma van Bessensap bestond uit verschillende onderdelen.

Zo gaf Deborah Blum een keynote lezing, presenteerden wetenschappers in diverse sessies nieuwswaardige onderzoeksresultaten, en kon je kennismaken in diverse workshops met de werkwijze van journalisten en voorlichters. Ook werden de Spinozalaureaten en de Stevinlaureaten 2018 bekend gemaakt.

Impressie Bessensap 2018

Check de Bessensap website voor een korte filmimpressie van het evenement in 2018, de foto’s en niet-geselecteerde onderzoekspresentaties die voor publicatie zijn vrijgegeven.

Organisatie

Bessensap wordt georganiseerd door de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) in samenwerking met de Vereniging voor Wetenschapsjournalistiek en -communicatie Nederland (VWN).

Meer informatie

NWO, afdeling Communicatie, tel.: +31 (0)70 344 07 13