TEKNOWLOGY

Teknowlogy the NWO Innovation Festival

TEKNOWLOGY is hét festival waar technologie, wetenschap, innovatie en valorisatie samen komen. Op 9 november 2017 kregen bezoekers een blik op technische innovaties van de toekomst en hoe de Nederlandse wetenschap zich daarop voorbereidt.

Programma

TEKNOWLOGY biedt een programma vol (internationale) sprekers, workshops en inspirerende voorbeelden uit het toegepaste onderzoek van NWO-domein Toegepaste en Technische Wetenschappen. Naast een strijd om het beste idee voor technologie met verrassende maatschappelijke toepassing in de Open mind-competitie was er speciale aandacht voor Andrew Webb, de winnaar van de Simon Stevin Meester-prijs 2017 ter waarde van 500.000 euro.


Simon Stevin Gezel

Tijdens het NWO Innovation Festival TEKNOWLOGY koos het publiek de promovendus die zich in wetenschappelijke, toepassingsgerichte en communicatieve zin heeft onderscheiden van andere junioronderzoekers. Deze promovendus heeft zich opvallend verdienstelijk gemaakt, zowel wat betreft onderzoeks-kwaliteit als valorisatie-activiteit. De winnaar is de Simon Stevin Gezel 2017. De top-3 waarop gestemd kon worden bestond uit (alfabetische volgorde): Nynke van den Berg van Leiden Universitair Medisch Centrum, Floris van den Brink van Universiteit Twente en Bart Macco van Technische Universiteit Eindhoven.


Waar

Rijtuigenloods

Terrein ‘De Wagenwerkplaats’
Piet Mondriaanplein 61
3812 GZ Amersfoort

Kijk voor een routebeschrijving op www.rijtuigenloods.nl

Wanneer

Donderdag 9 november 2017. De volgende TEKNOWLOGY is op 8 november 2018.

Bijzonderheden

Toegang: gratis

Voertaal: Engels

Contact

Astrid van der Stroom
T: +31 (0)30 600 12 97

E: a.vanderstroom@nwo.nl