Synergy Conference 2020

Op 6 februari 2020 verwelkomde NWO bijna 300 onderzoekers, van aio’s en postdocs tot hoogleraren, uit de sociale en geesteswetenschappen voor het jaarcongres Synergy in Gooiland Hilversum. Ook professionals vanuit de overheid, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties waren aanwezig.

Synergy 2020 spreker

Maatschappijen veranderen voortdurend, dat geldt voor het verleden en ook voor vandaag! Veranderingen vinden plaats op politiek, economisch en linguïstisch gebied en op het vlak van communicatie, gedrag, cultuur, migratie, (on)gelijkheid, wetgeving, et cetera. Prikkelende keynote lezingen en debatten, de introductie van de SGW-tafels, parallelsessies, workshops en, tot slot, vier inspirerende pitches voor de Synergy Award werden enthousiast aan het publiek gepresenteerd.

Synergy staat symbool voor de belangrijkste doelstellingen van de dag: het versterken van de connectie en samenwerking tussen onderzoekers onderling en met andere stakeholders. Synergy is de beste plaats voor het bespreken van de rol van SGW binnen de bredere discussie over hoe we wetenschap kunnen waarderen en stimuleren.

Impressie

We hebben een digitale herinnering aan deze inspirerende dag gemaakt in de vorm van een Engelstalig magazine. In dit magazine leest en ziet u een samenvattend (beeld)verslag. Het gaat natuurlijk slechts om een indruk van de hele dag waarvan de inhoud vooral werd bepaald door de deelnemers.

Save the date: de vierde editie van Synergy vindt plaats op 4 februari 2021. Nieuws over het programma wordt bekend gemaakt via www.synergy-ssh.nl, NWO-SGW social mediakanalen en de NWO-nieuwsbrief.

Voor meer informatie over deze conferentie kunt u contact opnemen met de organisatie via e-mail synergy2020@nwo.nl.

Vorige edities


Synergy Conference

Contact

Dhr. R.P.W. Heinsbroek Dhr. R.P.W. Heinsbroek +31 (0)70 3440987 synergy2020@nwo.nl