Science with Industry

NWO is jaarlijks mede-organisator van vier workshops met als doel om samenwerking en kennisuitwisseling tussen de academische wereld en de industrie aan te moedigen. Het bedenken van innovatieve oplossingen voor wetenschappelijk uitdagende en commerciële bedrijfscases staat centraal. Onderzoekers doen tijdens de workshops belangrijke ervaring op. Voor bedrijven leveren de workshops nieuwe inzichten op om de door hen aangeleverde vraagstukken op te lossen.

Deelnemen als bedrijf

De workshops kunnen bijdragen aan het vinden van oplossingen voor uw vraagstuk. Het is ook een uitgelezen kans om in contact te komen met jonge onderzoekers. Laat u inspireren door nieuw talent. Met hun ideeën kunt u naar het beste resultaat toewerken. Aan elk team van onderzoekers wordt ook een senior onderzoeker toegevoegd. Hij of zij draagt zorg voor de voortgang en waarborgt de wetenschappelijke kwaliteit.

Deelnemen als onderzoeker

Ga aan de slag met het bedrijfsvraagstuk van jouw keuze. Je wordt uitgedaagd om nieuwe ideeën te bedenken en al je kennis te gebruiken. In teams werk je een week lang naar een mogelijke oplossing toe. Samenwerken met andere gemotiveerde onderzoekers is bovendien leuk!

Voordelen

Je doet ervaring op in een commerciële werkomgeving. Vergroot je netwerk en leer andere onderzoekers kennen. Zo kun je jouw carrière een boost geven. Aan het einde van de week krijg je een certificaat met 48 studie-uren. Vraag bij je graduate school na of je deze kunt omzetten naar ECTS studiepunten.

Deelnemen aan de workshop is gratis. Lunch en diners worden verzorgt. Mocht je ver moeten reizen is kosteloos overnachten ook mogelijk. Naast het kraken van je hersens is er ook tijd voor ontspanning. Er is een pizza-night en je kunt gezellig borrelen.

Life Sciences with Industry

Eerstvolgende editie: 9 – 13 november 2020
Deadline voor bedrijven: 1 mei 2020
Deadline voor deelnemers: 11 september 2020

Physics with Industry

Eerstvolgende editie: 16 – 20 november 2020
Deadline voor bedrijven: 14 mei 2020
Deadline voor deelnemers: begin oktober 2020

ICT with Industry

Eerstvolgende editie: 18 – 22 januari 2021
Deadline voor bedrijven: 3 juli 2020
Deadline voor deelnemers: november 2020

Studiegroep Wiskunde met de Industrie (Mathematics with Industry)

Eerstvolgende editie: 25 – 29 januari 2021
Deadline voor bedrijven: nog niet bekend
Deadline voor deelnemers: nog niet bekend