Life Sciences with Industry workshop 2019

11 – 15 november 2019, Lorentz Center Leiden

Om de samenwerking en kennisuitwisseling tussen de academische wereld en het bedrijfsleven te bevorderen, organiseren NWO, BioSB research school en het Lorentz Center samen de Life Sciences with Industry workshop 2019. Het doel van deze workshops is jonge en getalenteerde PhD's en postdocs uit de levenswetenschappen actief mee te laten helpen om problemen uit de industrie op te lossen, hen kennis te laten maken met het bedrijfsleven en bedrijven in contact te brengen met talent.

Aanmelden

Ben jij een jonge onderzoeker uit de levenswetenschappen, houd je ervan om creatief na te denken, en zou je graag samen willen werken met onderzoekers uit andere disciplines? Meld je dan nu aan voor de vijfde editie van de Life Science with Industry workshop.

Aan workshopdeelname zijn geen kosten verbonden. Aanmelden kan t/m 16 september 2019.

Cases:

  • The search for new enzymes for sustainable use of industrial waste streams – DSM
  • Improving biodegradation assessment of chemicals for a greener future– Shell
  • Interactive app for maternal and offspring health – Ausnutria BV
  • Potato CRISP(R)s – Solynta

Impressies van de 'Life Sciences with Industry' workshop 2018:

https://www.nwo.nl/en/news-and-events/news/2019/01/life-sciences-with-industry-workshop-experiences.html

Locatie

Het Lorentz Center is een Nederlands internationaal workshopcentrum. Het organiseert workshops op het gebied van alle wetenschappelijke disciplines met als doel het bevorderen van innovatief onderzoek aan wetenschappelijke doorbraken en complexe maatschappelijke uitdagingen. De nadruk ligt op het bevorderen van samenwerking tussen gemeenschappen, ook van buiten de academische wereld. (www.lorentzcenter.nl)

Contact

Heeft u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met Klara Scupakova MSc (k.scupakova@maastrichtuniversity.nl) of dr. Ansa Baykus-Fiaz (a.baykus@nwo.nl).