Insight Out 2018

Connecting women in science

Op donderdag 27 september 2018 vindt Insight Out plaats, het netwerkevent voor vrouwen in de bètawetenschap. Het programma zal inspirerende verhalen, workshops en netwerkmogelijkheden bieden. Insight Out is hét event om inzichten te delen en de binding met collega-wetenschappers te versterken.

De registratie is geopend!

Programma

09.30 uur : Ontvangst
10.00 uur : Opening door dagvoorzitter Ans Hekkenberg
10.15 uur : Spreker Anna Watts
10.45 uur : Spreker Tinka Jacobs
11.30 uur : Paneldiscussie
12.30 uur : Lunch
13.30 uur : Workshops ronde 1
15.00 uur : Workshops ronde 2
16.00 uur : Spreker Rietje van Dam-Mieras
16:30 uur : Afsluiting en borrel
17.30 uur : Einde  

Dagvoorzitter: Ans Hekkenberg

Ans Hekkenberg (Fotocredit: Joost Weber/NWO)

Ans Hekkenberg koos na haar studie natuur- en sterrenkunde voor een carrière in de wetenschapscommunicatie. Per 2 februari 2017 werkt zij als manager communicatie bij het Centrum Wiskunde & Informatica (CWI) te Amsterdam.

Workshops

Tijdens Insight Out zal een gevarieerd en interessant aanbod workshops worden gegeven. Dit betreft onderwerpen als Mediatraining; Co-creatie en samenwerking; Personal branding strategie met behulp van social media; Consortiumvorming en Connecting women. Een volledig overzicht van de workshops volgt.

Locatie

Insight Out vindt plaats in De Veerensmederij in Amersfoort.
De Veerensmederij ligt centraal in Amersfoort, op loopafstand van station Amersfoort Centraal. Ook per auto is de locatie goed bereikbaar, door de nabijheid van snelwegen A1 en A28. Er is ruime, gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

Per trein

Verlaat station Amersfoort Centraal via de achteruitgang (noordzijde) en ga linksaf. Neem het voetpad tussen de P+R van Q-park en volg het spoor. Blijf de weg volgen, langs de Rijtuigenloods, tot aan H+N+S Landschapsarchitecten. Loop hier de steeg in langs H+N+S. Na 100 meter ziet u de entree van de Veerensmederij recht voor u. Het is ongeveer 10 minuten lopen.

Met de auto

Download de routebeschrijving of gebruik 'Soesterweg 310F in Amersfoort' of '3812 GZ' als navigatieadres en volg de aanwijzingen van uw navigatiesysteem. Bij de entree van de Wagenwerkplaats vindt u bewegwijzering richting De Veerensmederij.

Registreren

De registratie is geopend! Meld je hier voor 13 september aan.