Aanvraagsysteem ISAAC

NWO werkt met een aanvraag- en rapportagesysteem genaamd ISAAC. Met ISAAC kunnen aanvragers van onderzoeksfinanciering onder andere zien waar in het beoordelingsproces hun aanvraag zich precies bevindt. U gebruikt ISAAC ook voor het indienen van rapportages over lopende onderzoeksprojecten die door NWO worden gefinancierd.

Inloggen

Ga naar www.isaac.nwo.nl om een account aan te maken en om in te loggen op ISAAC. Had u al een inlognaam en wachtwoord voor het vorige systeem Iris, dan kunt u in principe met dezelfde gegevens inloggen op ISAAC. Bij enkele accounts werken de oude inloggegevens niet meer. In dat geval dient u een nieuw account aan te maken. NWO zet vervolgens uw projectgegevens uit Iris over naar ISAAC. In dit document vindt u algemene informatie over het gebruik van ISAAC en specifieke informatie voor aanvragers, referenten, commissieleden en projectleiders.

Gebruikershandleiding

Raadpleeg bij technische vragen over ISAAC de gebruikershandleiding

Vragen?

Heeft u het antwoord op uw vraag niet kunnen vinden in de handleiding, neem dan contact op met de ISAAC helpdesk via +31203467179 of mail naar isaac.helpdesk@nwo.nl.  De ISAAC-helpdesk is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur CET.

Voor inhoudelijke vragen over uw financieringsaanvraag kunt u contact opnemen met de contactpersoon die staat vermeld in de call for proposals. Neem voor vragen over uw al lopende onderzoeksprojecten contact op met de contactpersoon die staat vermeld op de pagina van het onderzoeksprogramma waar uw project onder valt.